Kanser hastalarına destek için saçlarını kazıttılar

Antalya’da 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 50 kişi, kanser tedavisi gören çocuklara destek olmak, kan bağışı çağrısında bulunmak için saçlarını kazıttı.

Kanser hastalarına destek için saçlarını kazıttılar
07 Kasım 2021 - 23:32

ANTALYA () - Antalya'da 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 50 kişi, kanser tedavisi gören çocuklara destek olmak, kan bağışı çağrısında bulunmak için saçlarını kazıttı.

Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ve hobi tutkunlarını bir araya getiren "HobiFest 2021" kapsamında Antalya Kan Bankası Grubu, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde program gerçekleştirdi.

Grup Başkanı Emin Balin, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) kanser hastalarının ihtiyacı olan kan ve trombosit bağışını olumsuz etkilediğini söyledi.

Hastanelerde hayatın tatil, yılbaşı olmadan devam ettiğini, sürekli kan ve trombosit ihtiyacı olduğunu dile getiren Balin, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Etkinlikte, ilk olarak Emin Balin'in saçlarını 9 yaşındaki lenf kanseri tedavisi gören Samet Cazgır kesti. Programda, yaklaşık 50 kişi saçlarını kazıttı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de konuşma yaparak destek verdi.

 

 

 

 

 

#Korona tablosundaki oranların artışının nedeni sizce nedir? ?? #Covid #VakaSayısı

— Haberler (@Haberler) November 4, 2021

 

/ Sinan Özmüş - Son Dakika Haberleri

Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor

Salı gününe dikkat! Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor

Antalya'da tartıştığı kadını öldüren kişi intihara teşebbüs etti

Haberi Kaydet

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum